Summer Days

Termín: 28. 5. 2024
Místo: Art Restaurant Mánes

„Když navrhuji, myslím na své klientky, na jejich životy, to co prožívají… A chci, aby díky mým modelům byly jejich prožitky ještě intenzivnější, neuvěřitelné a krásné.“

Letní dny 2024 Natali Ruden zahájila svoji novou autorskou kolekcí plnou barevných a neotřelých modelů. Sama říká, že móda je jako paleta barev a každý si může svůj obraz vytvořit. A to ukázala hned v 31 modelech, které modelky předvedly v úchvatných historických prostorách Art Restaurant Mánes.

Natali Ruden vždy pečlivě vybírá místa pro svou prezentaci svých kolekcí. Art Restaurant Mánes se vyznačuje vynikající kuchyní a neuvěřitelným výhledem. Stropy zdobí originální fresky od českého kubistického génia Emila Filly, který tvořil v Praze v první polovině 20. století. Jeho tvorba byla vždy velkou inspirací Natali Ruden, obzvlášť pak kubismus ze začátku 20. století.

Látky pro značku Natali Ruden se speciálně vyrábějí v Itálii, a to z vysoce kvalitních materiálů. Jako klíčový materiál zvolila hedvábí s příměsí elastanu, které je neuvěřitelně lehké a vzdušné, zkrátka ideální do horkého počasí.

Večerem provázela jako moderátorka Lejla Abbasová oděná v jednom z odvážnějších modelů samotné kolekce – průhledných kalhotách, třpytivém body a v plášti s kapucí zdobeným originálním potiskem.

Na přehlídkovém molu se hned v několika pestrých modelech blýskla Andrea Verešová, která s Natali Ruden spolupracuje již přes 25 let a svojí energií a profesionálním přístupem pomáhá dotvářet celkový dojem show.

Dalším zajímavým zpestřením byla prezentace unikátní limitované kolekce hodinek německé hodinářské manufaktury NOMOS GLASHÜTTE. Tuto výjimečnou příležitost zajistil partner projektů Natali Ruden, rodinná společnost Klenotnictví Dušák.

O úspěch celé akce se také zasloužili dlouholetí partneři značky Natali Ruden jako ALPI Collection nebo DS automobiles, jejichž je hrdou ambasadorkou. O květinovou výzdobu se postaral talentovaný florista Mario Wild a samozřejmě nemohlo chybět ani dobré pití díky Víno Marty a Champagne Palmer & Co.

MAKE-UP: DERMACOL
HAIR-STYLING: ALEXANDR SOKOLOV
FOTO: JIŘÍ HERMAN